Dirigent

Dirigent


Fra August 2018 er det Steen Hansen der er KB's dirigent  🙃

Nuværende dirigent for Kronborg Brass er 52 årige Steen Nikolaj Hansen, som ved flere lejligheder både har været solist og gæste dirigent for Kronborg Brass.

 Steen Nikolaj Hansen er dirigent, trombonist, komponist og arrangør. Steen har bla. tidligere spillet basun og været dirigent i DR Big Band og i Tivoli's Big Band. Nu er han aktiv i sin egen Kvartet, derudover medvirker han i TV-shows, Musicals, Opera, Ballet mm. Dirigerer også flere amatørorkestre, og afvikler workshops, for både Big Band, Brass Band samt Harmoniorkester, så det er en mand, der kan sit kram, der står i spidsen for Kronborg Brass.

www.trombone.dk

Dirigent


Fra September 2016 er det Bjarne Rasmussen der er KB's dirigent  🙃

Bjarne Rasmussen er trombonist og spiller til daglig i ”Den Kongelige Livgardes Musikkorps” Herudover er han også med i Livgardens ”Chr. X ensemble” som består af 9 messingblæsere som spiller på gamle instrumenter fra tiden 1863 – 1906, og med datidens repertoire. En gang imellem tager han sig ofte en ”Lur” – et instrument som han behersker til fulde.

Nye dirigenter fra 20. august 2013

Kronborg Brass er i øjeblikket uden fast dirigent – og har siden sommer 2013 haft fornøjelsen af 2 dirigenter, som på hver deres måde har præget orkestret på bedste vis.

Lars Hastrup  😎 🙂 🙃 🤩  

Bjarne Rasmussen 😎 🙂 🙃 🤩


Mike Cholewa

Fra januar 2011 til juli 2013 var Mike Cholewa er dirigent for Kronborg Brass

Mike Cholewa er dirigent, hornist, komponist og arrangør. 

 

Mike Cholewa har været dirigent for Sjællandske Livregiments Musikkorps, ligesom Ib Jespersen, desuden for Søborg Harmoniorkester og Ballerup Harmoniorkester.

 

Mike Cholewa har desuden været gæstedirigent ved adskillige Københavnske amatørorkestre og Tivolis Promenadeorkester. Så det er en mand, der kan sit kram, der i fremtiden skal lede Kronborg Brass.

Ib Nygaard Jespersen

Orkestret har i 12. år fra 1998 til 2010 være under musikalsk ledelse af Ib Nygaard Jespersen, som er tidligere dirigent ved Den Kgl. Livgardes Musikkorps og Sjællandske Livregiments Musikkorps.

 

Ib blev professionel i 1968, hvor han vandt stillingen som solobasunist ved Falsterske Fodregiment. Året efter gik turen til Den Kongelige Livgardes Musikkorps som Euphonium-spiller. Ib Jespersen var i Livgarden i 27 år, heraf de sidste 13 som dirigent. Han forlod Forsvaret i 1996, men vendte tilbage i 1997 - denne gang som chef for Sjællandske Livregiments Musikkorps.

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.02 | 10:49

Det drejer sig om, at jeg er ved at registrere alt om det gamle Værftsorkester, og spørger om nogen ved noget eller har materialer liggende.Tlf. 28599055. Tak

...
11.02 | 14:44

Kære Helle, Vi forstår ikke din henvendelse, vil du skrive igen, måske lidt mere uddybende?? Tak, venlig hilsen Kronborg Brass

...
11.02 | 12:03

Nå, min mail angående Værftsorkestret blev afsendt før jeg var helt færdig. Men jeg ville skrive, at enhver henvendelse er vigtig og vil bleve modtaget med tak.

...
16.12 | 09:43

det er sejt

...
Du kan lide denne side