Velkommen til vores gæstebog

Du er meget velkommen til at skriv en hilsen til os........ -vi glæder os til at høre fra dig ;-)

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af stephan hildebrandt, d. 06-10-2015
Hier ist der Stephan vom Spielmannzug Harsleben.Ich möchte euch noch mal Danke sagen,es war ein toller Nachmittag.Liebe Grüsse eure Freunde aus Harsleben.
E-mail:
Skrevet af Henning Petersen, d. 24-04-2015
Forårskoncerten d. 21/4 2015 var virkelig rigtig dejlig. Godt program - fint udført! :-) Solisterne: Tina Nielsen, Jeppe, Julie og Lars var helt i top. Sangkoret var en dejlig fornyelse. Vi tog glade hjem.
E-mail:
Skrevet af Mette, d. 22-11-2013
Wow! Fed hjemmeside!!!!
Hjemmeside:
Skrevet af Silje Haugen/Narvic Arctic Band, d. 10-10-2011
Hyggelig å treffe dere i Calella. Og en fryd å høre dere spille. Håpe vi sees igjen til neste år.
Skrevet af lone ejby, d. 01-10-2011
hejsa allesammen
Jeg er inde i en periode hvor jeg har meget let til taarer, men mine taarer i dag var glädestaarer.Da I i eftermiddag kom gaaende op ad calle esglesia i Calella(spanien), og standsede udenfor den forretning jeg arbejder i, og I gav jer til at spille for mig, da var jeg helt färdig, tusind tak allesammen, det var simpelthen SAA smukt, jeg vil ikke glemme jer for det, tusind tak
Lone Ejby
E-mail:
Skrevet af julehilsen, d. 09-11-2010
Dejligt at opleve din hjemmeside, med liv og skøn stemning.
God vind fremover......

Skriv meget gerne en hilsen i min gæstebog også,
du kan finde den under linket " info "

Glædelig jul og godt nytår.
Julehilsen.org
E-mail:
Skrevet af Jan T. Ibenhard, d. 13-10-2010
"Nettet" er en vidunderlig ting.
I en ledig stund, googlede jeg min farfars navn, Sofus Jensen, og minsanten om jeg ikke kom ind på en side, der var skrevet om Helsingør Byorkester. Jeg vidste godt, at farfar var musiker på Kronborg, men ikke at han var Helsingør Byorkesters første dirigent. Det var interessant at læse, og skulle der mod forventning stadig være nogen, der husker ham, så hører jeg gerne fra vedkommende.

Venlig hilsen

Jan T. Ibenhard
E-mail:
Skrevet af Karsten Sonne, d. 02-09-2009
Hej med jer,

var inde og høre jer spille i Helsingør, og jeg må sige meget, meget positivt og levende, jeg var meget overrasket, på den gode måde.

Bliv ved med det!!

Mange hilsner

Karsten Sonne
E-mail:
Skrevet af Jørgen T. Hovgaard, d. 06-07-2009
FLOT BRAS (BRASS) MUSIK I MØRDRUP KIRKE.

Har et orkester en erfaren og inspirerende instruktør/dirigent og en ildsjæl af en formand(inde), som er opsøgende og skaber et godt socialt netværk, ja så kommer de gode hjemmeøvende musikere, og god musik opstår.
Dette kom tydeligt til udtryk ved tirsdagens aftenkoncert i Mørdrup kirke ved Espergærde Centret (hvorfor forskellige bynavne?), hvor mange var mødt op til en god times koncert under direktion af Ib Jespersen, som samtidig annoncerede numrene på en uddybende og humørfyldt måde.
Et Brass band (kun messinginstrumenter og slagtøj) har normalt en størrelse på ca. 30 musikere, men Kronborg Brass Band stillede op med kun 19 blæsere og 2 i slagværket.
Ud af de 19 var der 9 ”unge damer”, hvoraf flere har lært at ”blæse” i Helsingør Pigegarde, og disse levede spillemæssigt op til orkestrets valg af svære klassiske numre, og dette oplevede vi bl.a. i Stina Scheels flotte solo i ”The Mission” af E. Morricone.
De 21 musikere kom godt fra de 8 svære klassiske numre af bl.a. R. Wagner, G. Puccinio og E.Grieg for at nævne nogle af klassikerne.
Mørdrup kirke er lys og venlig at sidde i og at nyde sådan en god koncert i, hvor musikerne samtidig får foræret en flot akustik, som får det hele til at lyde som om de var 30.
Andre af byens orkestre finder også vej til Mørdrup kirke, hvor man altid er velkommen til at afholde jule-nytårskoncert, eller som Kronborg Brass, sommerkoncert.
Orkesteret måtte selvfølgelig give et ekstranummer, og det var den kendte march Blaze Away af Abe Holzmann.
Orkesteret har kvaliteterne til at gå til konkurrence med andre Brass bands her i landet og vil måske på et tidspunkt kunne opnå en placering i 1. division (superliga findes ikke), såfremt man forhåbentlig kan fastholde og ydermere få tilgang af nye yngre musikere.
J. Hovgaard
E-mail:
Skrevet af Festsange, d. 08-08-2008
Hejsa !
Lækker 123'er i har fået bygget op her, altid skønt at opleve andres hjemmesider.

Kunne i tænke jer at sende en hilsen i vores gæstebog ?

Så bare kom forbi, det kunne jo også være at i måske skulle bruge en sang eller syngende indbydelse, vi kan også tilbyde at sende en gratis musikfil til en sang som i har fået forfattet.

KH festsange.org
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Martin, d. 17-01-2008
Hej

Kanon hjemmeside

MVH
Martin
Hjemmeside:
Skrevet af kasper, d. 17-01-2008
Hej,

Hyggelig hjemmeside
Gode billeder

Hilsen
Kasper
Hjemmeside:
Skrevet af lone, d. 04-01-2008
hejsa
jeg sad og kiggede i jeres billeder, og sorme om der ikke er billeder fra Calella, jeg bor nu paa 42. aar i calella.Paa et af billederne gaar I forbi min forretning paa gaagaden, det var lidt sjovt.
hilsen
lone
E-mail:
Skrevet af Støtteprojekt , syge børn og fam., d. 26-07-2007
Ser meget spændende ud,dette orkster og jeres mangeårige virke, velkommen at kigge forbi vores lille side ;-)
Skrevet af Katrine, d. 05-04-2006
Hej HBO.
Det var en rigtig go' koncert d. 21/3 på Hamlet.
Der var virkelig fest, og I spillede brand godt.

Hilsen Katrine.
E-mail:

Nyeste kommentarer

12.02 | 10:49

Det drejer sig om, at jeg er ved at registrere alt om det gamle Værftsorkester, og spørger om nogen ved noget eller har materialer liggende.Tlf. 28599055. Tak

...
15.12 | 23:55

Det var interessant at se lidt om Kronborg Brass. Jeg må med skam melde, at jeg ikke vidste noget særligt om jer. DEt gør jeg nu. Min faffar er Sofus Jensen.

...
22.08 | 12:46

Skønne billeder;)

...
07.10 | 20:16

Skål!

...